Even voorstellen…

Over mij:

Mijn naam is Kristel, ik ben 45 jaar jong en heb sinds eind 2012 een eigen kattentrimsalon. Ik heb zelf (half)langharige katten, een Selkirk Rex kater met stamboom, een Heilige Birmaan zonder stamboom, een kruising Pers/? en een Pers zonder stamboom. Allen zijn herplaatsers met hun eigen verhaal.

Waarom ben ik gaan trimmen?

Ik heb in het verleden ervaren dat het niet gemakkelijk is om een trimmer te vinden die redelijk snel tijd heeft en speciaal op katten gericht is. Vaak kon ik pas na weken terecht en kreeg ik weinig informatie mee. In het ergste geval kreeg ik alleen een “speciale” kam in mijn handen gedrukt die mijn problemen op wonderbaarlijke wijze moest oplossen. Dat werkt niet op die manier, dus daar wilde ik verandering in brengen, katten en mensen laten weten dat ze welkom zijn en ook een stukje nazorg geven.  

Ik wilde graag een trimsalon (en oppasservice) zonder “poespas”, maar met oog voor kat en eigenaar. Katsalon Klein Geluk is een onafhankelijke trimsalon. Dat houdt in dat ik me niet bezig houd met het verkopen van bepaalde merken voeding, supplementen, olie enzovoorts. Ik beperk me ook niet tot 1 manier van trimmen, maar bekijk per kat/eigenaar wat werkt en wat niet. Mijn trimsalon is gevestigd in een frisse gezellige ruimte naast huis. U krijgt van mij geen cadeautjes, kerstkaarten of onnodige (reclame) mail. Hierdoor kan ik ervoor zorgen ervoor dat de kosten voor het trimmen een beetje binnen perken blijven. Vragen? Stel ze gerust.

Wat doe ik dan wel? Met veel liefde en plezier uw kat verzorgen! Ik beantwoord uw vragen en indien ik het antwoord zelf niet weet, verwijs ik u door. Heeft u thuis geen geschikte kam, dan heb ik die te koop voor een nette prijs.

Opleiding:

In 2012 ben ik met mijn eerste cursus/opleiding gestart. Daarna ben ik natuurlijk niet gestopt met leren. Ik probeer zoveel mogelijk kennis te vergaren door cursussen, lesdagen en clinics over katten trimmen en kattengedrag te volgen. Investeren in kennis is ontzettend belangrijk, ook in kattenland veranderen de inzichten snel. Naast de katten doe ik met veel plezier een paar uurtjes administratief werk bij een elektrotechnisch bedrijf en ben ik regelmatig bij mijn paard te vinden. Nieuwsgierig welke opleidingen/cursussen ik met betrekking tot katten gedaan heb?  (Let op, vanwege een technisch probleem is deze lijst niet helemaal up-to-date!)

Overzicht gevolgde cursussen en opleidingen

Kat in salon (2).jpg