Even voorstellen…

Over mij:

Mijn naam is Kristel, ik ben 46 jaar jong en heb sinds eind 2012 een eigen kattentrimsalon. Zelf heb ik al ruim twintig jaar zowel langharige als kortharige katten. Momenteel heb ik een Selkirk Rex kater met stamboom, een Heilige Birmaan zonder stamboom en een Pers zonder stamboom. Allen herplaatsers met hun eigen verhaal.

Waarom ben ik katten gaan trimmen?

Ik heb in het verleden ervaren dat het niet gemakkelijk is om een trimmer te vinden die redelijk snel tijd heeft en speciaal op katten gericht is. Vaak kon ik pas na weken terecht, ik stond weer buiten voordat ik het wist en ik kreeg weinig informatie mee. Soms kreeg ik een “speciale” kam in mijn handen gedrukt die mijn probleem op wonderbaarlijke wijze op moest lossen. Op die manier werkt de praktijk helaas niet, dat wist ik toen al en na een aantal jaren trimmen weet ik het helemaal zeker.

Ik werk inmiddels acht jaar in mijn trimsalon (en oppasservice) zonder “poespas”. Een trimsalon waarin het welzijn van de kat centraal staat en de eigenaar zich welkom voelt. Katsalon Klein Geluk is een onafhankelijke trimsalon. Dat houdt in dat ik me niet bezig houd met het verkopen van bepaalde merken voeding, supplementen en wondermiddeltjes. Ik beperk me ook niet tot 1 manier van trimmen, maar bekijk per kat/eigenaar wat werkt en wat niet. Mijn trimsalon is gevestigd in een frisse gezellige ruimte naast huis. U krijgt van mij ook geen cadeautjes, kerstkaarten of onnodige (reclame) mail. Hierdoor kan ik ervoor zorgen ervoor dat de kosten voor het trimmen een binnen perken blijven. Vragen? Stel ze gerust. Als ik geen pasklaar antwoord heb, dan verwijs ik u door naar iemand die dat antwoord wel heeft. Ook voor een geschikte kam kunt u bij mij terecht. 

Opleiding:

In 2012 ben ik met mijn eerste cursus/opleiding gestart. Daarna ben ik natuurlijk niet gestopt met leren. Ik probeer zoveel mogelijk kennis te vergaren door cursussen, lesdagen en clinics over katten trimmen en kattengedrag te volgen. Investeren in kennis is ontzettend belangrijk, ook in kattenland veranderen de inzichten snel. Naast de katten doe ik met veel plezier een paar uurtjes administratief werk bij een elektrotechnisch bedrijf en ben ik regelmatig op de fiets, in de sportschool en bij mijn paard te vinden. Nieuwsgierig welke opleidingen/cursussen ik met betrekking tot katten gedaan heb? (Let op, vanwege een technisch probleem is deze lijst niet helemaal up-to-date!)

Overzicht gevolgde cursussen en opleidingen

Kat in salon (2).jpg