Kattenoppas aan huis

Het inschakelen van een kattenoppas kan verschillende redenen hebben. De leukste daarvan is natuurlijk vakantie! We zijn allemaal wel een keer aan een vakantie toe. Vaak is er wel iemand die uw kat(ten) bij u thuis wil verzorgen of brengt u uw kat in pension. Soms loopt het echter anders dan gepland en kan de oppas bij nader inzien niet of zit het pension vol. Daarnaast wil niet elke eigenaar de kat(ten) tijdens hun afwezigheid naar een kattenpension of een katten- en hondenpension brengen.

Ook kan het zo zijn dat u door ziekte tijdelijk niet zelf voor uw kat kunt zorgen, of nog erger, dat een kat na een overlijden tijdelijk alleen in huis achterblijft.

Voor al deze viervoetertjes heeft Katsalon Klein Geluk nu een kleinschalige oppas service. Zoals u misschien van mijn trimsalon al gewend bent, luister ik naar uw wensen, lever zorg op maat en neem de tijd voor uw kat. Ik heb geen personeel in dienst, uw kat wordt door mij persoonlijk verzorgd. Betrouwbaarheid en discretie zijn voor mij erg belangrijk.

Kennis

Kennis van katten is dankzij mijn werkzaamheden als trimster en mijn eigen katten aanwezig.  Ik volg geregeld bijscholing op het gebied van verzorging, gedrag, trimmen en alles eromheen. Daarnaast bespreek ik regelmatig met klanten wat hun verwachtingen van mij als trimster en kattenoppas zijn. Op die manier kan ik mijn service optimaal houden.

Hoe werkt het?

Oppassen begint natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking met u en uw katten. Tenslotte laat u wel uw kat én uw huis over aan iemand die u (nog) niet kent. Het is belangrijk dat u met een gerust hart op vakantie kunt. Tijdens het huisbezoek zal ik met u doornemen wat de wensen van uw kat en u tijdens uw afwezigheid zijn, bespreken we de mogelijkheden, de kosten, wat te doen bij calamiteiten en zetten we de gemaakte afspraken op papier. Naderhand ontvangt u per mail een zogenaamd oppascontract waarin de belangrijkste afspraken zijn vastgelegd. Besluit u definitief gebruik te maken van mijn oppas service, dan ondertekenen we beiden het contract en ontvangt u een factuur. Er zijn diverse mogelijkheden, vanaf “basis” verzorging van uw kat, tot bijvoorbeeld het twee keer per dag bezoeken van uw kat en ervoor zorgen dat uw koelkast bij thuiskomst voorzien van wat basis boodschappen.

Wat kunt u van mij als kattenoppas verwachten?

Mijn zorg gaat verder dan alleen even eten/drinken geven en de kattenbak snel uitscheppen. Ik let ook op de gezondheid van uw kat(ten), benader ze op een rustige en bij uw kat passende manier en zorg bijvoorbeeld voor aanvullend speelgoed etc. terwijl u weg bent. Ik verzorg uw katten zoals ik mijn eigen katten graag verzorgd wil zien. Ook vachtverzorging is een mogelijkheid als de kat het toelaat en indien gewenst kan ik ook voor uw plantjes of voor andere (kleine) huisdieren zorgen. 

Aandachtspunten voor u:

Ondanks dat ik hygiënisch te werk ga (denk aan schone kleding etc.), wil ik u toch adviseren om uw huisdieren in te enten en tijdig te ontwormen/ontvlooien. Ook katten die altijd binnen zijn lopen een risico om ziek te worden!

Houdt u er alstublieft rekening mee dat een aantal werkzaamheden best veel tijd in beslag nemen, wellicht is het dan verstandig om meer tijd te boeken. U vindt de PRIJSLIJST hier.

Welke regio?

Ik ben werkzaam in de regio Schijndel. Vragen? Bel mij op telefoonnummer 06-28834975 of stuur een e-mail naar info@katsalon.nl

Let op, op het moment dat ik in mijn trimsalon aan het werk ben kan ik mijn telefoon niet opnemen, ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

Tommie gapen.jpg
Chillen op de bank