Welkom!

Let op!

Op dit moment kan ik in de trimsalon helaas even geen nieuwe klanten aannemen. Waarschijnlijk zal dit nog tot november 2021 zo blijven. Ik verwijs u graag door naar een van mijn collega’s in de buurt.

Welkom bij Katsalon Klein Geluk, trimsalon speciaal voor katten en kattenoppas bij u aan huis. Mijn trimsalon is gevestigd in het Brabantse Schijndel, u kunt van mijn oppasservice gebruik maken in Schijndel en directe omgeving.

Trimmen noodzakelijk?

Ondanks dat ik al jaren katten trim, krijg ik nog steeds verbaasde blikken als ik vertel wat voor werk ik doe. Een gezonde (kortharige) kat is prima in staat om voor eigen vacht te zorgen. Een aantal katten kan dat echter niet. Omdat ze overgewicht hebben, problemen met hun gebit hebben, ziek zijn, op leeftijd zijn, of omdat er gewoon een dusdanige vacht op zit dat de kat het zelf onmogelijk bijgewerkt krijgt. Voor die katten is hulp bij de vachtverzorging noodzakelijk. Ook kammen etc. om thuis mee aan de slag te gaan zijn bij mij verkrijgbaar.

Afspraak

Op het moment dat u mij belt kunnen we de mogelijkheden alvast even doornemen. De ene kat is de andere niet en er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Op het moment dat ik uw kat daadwerkelijk op tafel heb kunnen we bespreken wat het echt het beste bij uw kat en u past. Ook het katten trimmen is continu in ontwikkeling, ik volg dan ook regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven.

Weet u het nog niet helemaal zeker of trimmen nodig is? Ik kan een kort, vrijblijvend advies geven zonder meteen te behandelen. Hiervoor kunt u een afspraak maken. Het is handig als u uw kat mee kunt nemen, maar een kort persoonlijk gesprekje zonder kat is ook een mogelijkheid.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen, een berichtje sturen of MAILEN. Op het moment dat ik aan het werk ben zal ik mijn telefoon niet aannemen. U mag mijn voicemail inspreken of een bericht sturen, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Belt u alstublieft met nummerweergave, dat maakt contact opnemen gemakkelijker.

Wilt u meer weten over mijn kattenoppas service? Klik dan HIER

Tot ziens bij Katsalon Klein Geluk!

Kristel 

Foto salon.jpg