Welkom!

Bij Katsalon Klein Geluk, trimsalon speciaal voor katten én kattenoppas bij u aan huis! Ik ben gevestigd in het Brabantse Schijndel en mijn werkgebied is ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Boxtel, Veghel, Uden en omgeving.

Trimmen noodzakelijk?

Ondanks dat ik al enkele jaren katten trim, krijg ik nog steeds verbaasde blikken als ik vertel wat voor werk ik doe. Een gezonde (kortharige) kat is prima in staat om voor eigen vacht te zorgen. Een aantal katten kan dat echter niet. Omdat ze overgewicht hebben, problemen met hun gebit hebben, ziek zijn, op leeftijd zijn, of omdat er gewoon een dusdanige vacht op zit dat de kat het zelf onmogelijk bijgewerkt krijgt. Voor die katten is hulp bij de vachtverzorging noodzakelijk.

Afspraak

Als u een afspraak met mij maakt, nemen we in het kort de mogelijkheden door. De ene kat is de andere niet en er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Op het moment dat ik uw kat daadwerkelijk op tafel heb, weet wat uw leefomstandigheden en wensen zijn, kunnen we bespreken wat het best bij uw kat en u past. Ook het katten trimmen is continu in ontwikkeling, ik volg dan ook regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven.

Weet u het nog niet helemaal zeker of trimmen nodig is? Ik kan een kort, vrijblijvend advies geven zonder meteen te behandelen. Hiervoor kunt u een afspraak maken en vervolgens met uw kat naar mij toe komen.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen, een berichtje sturen of mailen. Op het moment dat ik aan het werk ben zal ik mijn telefoon niet aannemen. U mag mijn voicemail inspreken of een bericht sturen, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Belt u alstublieft met nummerweergave, dat maakt contact opnemen gemakkelijker.

Tot ziens bij Katsalon Klein Geluk!

Kristel